Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

Beställt från Matsmart.

Förra söndagen gjorde jag min allra första beställning på Matsmart. Jag har tänkt på det under flera år, men då jag fick 100 kr i rabatt tack vara appen Stepler slog jag till. Det blev en hel del från snacks, kaffe, dryck och kryddor samt diverse olika bra att ha när man lagar mat.

Sammanlagt handlade jag för dryga 900 kr, och sparade en hel del på det. Jag kan verkligen rekommendera dig att handla därifrån.

14 Comments

  1. Det är många saker man går & tänker på som man ska ta tag i någon dag. Men en dag tar man tag i det. Vad bra att du tog tag i att köpa grejer från Matsmart. Jag har med funderat på det. Men tycker att det är svårt å veta vad man ska köpa där.

    Hoppas du har en fin söndag❣️?

    1. Åh jag har hört om matsmart, varit sugen på att beställa men det har aldrig blivit av. Får nog ta tag i det nu! Ska kika upp rabatten, tack för att du tipsar ? Perfekt att spara pengar, är så himla dyrt allt med mat nu ?

  2. Jag har tänkt i flera år att jag ska beställa från Matsmart men det blir aldrig av. Jag gillar konceptet att ta hand om mat som gått ur datum eller där det blivit fel i tillverkningen så det inte kan säljas till ordinariepris.

  3. Mina yngsta döttrar handlade en del därifrån en period, men jag har inte gjort det ännu. Har kikat, men inte kommit längre än så.

  4. Matsmart är en väldigt bra sida och handla på. I fredags beställde jag ett flak monster energidryck därifrån. Däremot ska man vara noga med att kolla när sakerna man köper går ut då det kan ibland vara kort datum.

  5. Gillar att kolla vart det finns bra rabatter och erbjudanden, det har blivit lite till en grej att handla billigare speciellt i dessa tider och även om vi har råd – vet vill liksom handla dyrare än nödvändigt. Så bra tips med matsmart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.