fbpx
Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Fars dag, firar du någon pappa?

Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Kommer fira Björn som är Williams pappa så klart. Kommer även höra av sig till min adoptivpappa Gunnar. I år är första året sedan jag var nio år som jag har en pappa.

9 Comments

  1. Jag ringde min pappa igår och pratade med honom lite och grattade. Blev inte så mycket mer än så. Men han uppskattade att jag ringde 🙂

  2. Jag ringde min pappa igår och pratade med honom lite och grattade. Blev inte så mycket mer än så. Men han uppskattade att jag ringde 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: