Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Har du hört talas om…

Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Historien om häxknuten (som jag vill minnas att den kallades som barn.) Det var ett träd som senare försvann efter många år Orsa-Finnmark. Det gick en sägen om trädet eftersom den var rund höst upp och den alltid hade sina löv kvar, att en kvinna begravt sitt nyfödda barn under trädet och den därmed blev förhäxad. Nu var det säkert inte så det låg till, men som barn tyckte jag historien både var läskig och spännande på samma gång.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: