Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Amaryllisens dag, köper du amaryllis till julen?

Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Ja det brukar jag göra, även andra julblommor skaffar jag inför julen. Jag tycker det är så mysigt med olika julblommor och amaryllis känns som en typisk julblomma.

12 Comments

  1. Har misslyckats med julstjärnor och hyacinter. Så i år kanske jag satsar på en Amaryllis. Ska bli spännande att se hur länge den överlever. Har ju inga gröna fingrar alls…

  2. Jag har aldrig köpt Amaryllis till Julen. Däremot fick jag förra året en av morsan som blomma och var väldigt fin. Det är en mycket fin blomma när man får den att blomma.

  3. Nackdelen med att ha astma och vara allergisk – man tål inte alla blommor så tyvärr så har vi inte de här hemma. Julblommor är av plast för de är allergier i min sambos familj så.. de får även bli plastgran. Sad but true men ja! Du har så rätt i de du skriver, de ÄR vackra ??

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: