Dark Mode Off / On
Porslin

Muminmuggar 0,4.

Du som läser frekvent vet att jag fick tag på Japanmuggen för några veckor sedan. I samma leverans fick jag även hem de två 0.4 l muggarna med motiv från 90-talet. Så himlafina! De är alltså de gröna och röda på bilden ovan.

5 Comments

  1. Kul att få två extra muggar i paketet ??. Mycket fina. I dem blir det kaffe eller te eller glögg eller varm choklad i ?

  2. Har verkligen fått upp ögonen på Muminmuggar efter att ha sett dina, så så
    fina!! Känns mycket roligare att dricka ur en fin kopp ? Kul med 90-tals motiv också!

  3. Så roligt att kunna få tag i muggar med motiv från 90-talet. Kan tänka mig att det är rätt svårt att få tag i då det är rätt länge sedan. Alla muggarna är väldigt fina och tycker det är roligt att följa dig hur din samling blir fler muggar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: