fbpx
Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Black friday, här ska shoppas eller nobbas?

Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Kommer något riktigt bra erbjudande upp kan jag absolut shoppa. Jag har tidigare handlat julklappar på denna dag. Men det är om jag hittat något jag vill ha som sagt.

4 Comments

  1. Jag är lite tveksam om ”Black Friday” & ”black week”. Då affärer kan luras har man hört på det. Jag har inte varit den som har shoppat på black friday. Kommer nog inte att göra det idag heller.

    Ha en skön helg! Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  2. Har inte direkt varit och shoppat på en Black friday i Sverige. Varje år vid denna perioden brukar vi vanligtvis vara i England/Skottland. Eller hemma. Men i år tog jag chansen att gå ut och se vad man finner för fynd. Går inte ut enbart för det var löning och få något inhandlat för handlandet skull. Utan hittade man något fynd så Why not. Men annars är jag strikt med vad som behövs; hittade dock inte mycket. Var inte så mycket rea.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: