Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fem en fredag

Fem en fredag v. 47: Svart fredag

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad köpte du senast som du behövde?
 2. Vad köpte du senast som du inte behövde?
 3. Finns det något Black Friday-erbjudande som lockar?
 4. Vad köper du på rea men aldrig annars?
 5. Hur länge skulle du kunna vänta i kö för att köpa något?

Vad köpte du senast som du behövde?
Mat, skittråkigt egentligen. Men det var veckohandlingen.

Vad köpte du senast som du inte behövde?
Hmm, var nog den där kexchokladen som fastnade i maskinen på jobbet så jag inte fick den. Förmodligen tyckte någon inte att jag behövde den.

Finns det något Black Friday-erbjudande som lockar?
Nej, verkar inte vara något detta år.

Vad köper du på rea men aldrig annars?
Sådant jag vet att jag behöver men som jag väntat med att köpa. Alltså sådant att funnit för dyrt i från början.

Hur länge skulle du kunna vänta i kö för att köpa något?
Loppis – 60 min. Annat? Inte alls!

22 Comments

 1. Jag handlar i princip aldrig på black friday. I år tittade vi på en spa weekend. Det är ju rätt så dyrt, men hittade en till ett väldigt överkomligt pris. Vi har ju ändå pratat om att vi vill göra det snart.

 2. Haha, ja veckohandlingen är ett ständigt återkommande inköp. Jag handlar inte heller specifikt på rean nu men när jag ser att det är 10% på Adlibris så tänker jag slå till och beställa julklappsböckerna nu i helgen. Ingen jätteskillnad i pris kanske men om jag ändå har en beställning klar att klicka hem kan jag ju lika gärna göra det nu och spara några kronor.

 3. Jag handlade igår torsdag en del i stan för de kör ju black week o hade rea överallt. Skönt för det var dagen innan lön så det var lugnt i affärerna.
  Trevlig första advent

 4. VA!!! Skulle du kunna stå i kö i en timme på en loppis. Beundransvärt. Det skulle jag aldrig orka.
  Veckohandla är ju nästan ett nödvändigt ont om man inte vill gå och handla varje dag, och det vill inte jag iaf.

 5. Bra frågor. Jag tror jag aldrig har handlat på rea som black weeekend & black friday. Varför vet jag inte. Men är väl för att det vanlig när dem sänker priset är mer trovärdigt.
  Är det något jag verkligen vill ha. Då kan jag stå i kö läänge ?.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️?

 6. Jag har också svarat på dessa frågor i min blogg. Jag har inte sett något erbjudande som varit lockande i år. Däremot så köpte jag lite kläder på cubus i veckan. I USA är ju black friday verkligen något bra.

 7. Ja, det där med mat är ju tråkigt men sånt man behöver dagligen.
  Att stå en timme i kö, det är strongt – men visst har det hänt i olika sammanhang att man gjort det då jag tänker efter.
  Vi tycks båda gilla Mumin ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.