Dark Mode Off / On
Högtider & födelsedagar

Första advent och julkalendrar.

I torsdags fixade jag inför julen här hemma. Det blev fram med det mesta, men julgranen kommer någon gång efter Lucia jag brukar göra så. Det här året har jag lite julkalendrar för att räkna ner till julafton på. Jag har dels Stylemood (ej på bild), men sedan Rituals (julgranen), Glossybox (tog ett jättebra erbjudande) sedan en minioner jag fick tag på för 1 kr, och så en kalender till Skilla. Williams är en Lindt och kommer någon dag i veckan. Sedan fick jag en IKEA från jobbet.

Är jag redo för julen 2022? Absolut!

28 Comments

 1. Vad fint du har pyntat ?????. Oj vad många julkalendrar du har! ? men samtidigt kul ?

  Hoppas att du har mysig & trevlig 1:a advent ??️ Ta hand om dig och va rädd om dig❣️?

 2. Det är nu ljusen kommer fram för oss. Har ett litet system; första då är det ljusen, andra är det dekorationer, tredje är det granen och fjärde är det julklapparna. Bakningen kommer i mellan! ?

 3. Så många kalendrar du har!? Jag har inte en enda än, men skulle gärna vilja ha en med kristaller i. Juligt och fint har du fått det, och själv har jag smugit igång lite med julpyntet idag. Granen får vänta ett tag för min del också.

 4. Hahaha! Du har gått all in. Måste säga att hela rummet ser ut som en rolig och trevlig ”barnkammare” där minst ett barn bor. Å så är ju fallet, då du verkligen har barnasinnet i behåll:-)

  Den där julgranen reagerade jag direkt på. Den skulle till och med jag kunna tänka mig att ha i vardagsrummet. Var inne på Rituals förra veckan, men missade julgranen.

 5. Men så mysigt! Och så häftig Rituals-kalendern var! Jag har också råkat samla på mig en himla massa kalendrar i år. Två till mig själv, två till hunden och så ett kalenderljus. Vi kommer ha att göra i december, helt klart ?

 6. Men så mysigt! Och så häftig Rituals-kalendern var. Jag har också råkat samla på mig en himla massa kalendrar i år. Två till mig själv, två till hunden och så ett kalenderljus. Vi kommer ha att göra i december, helt klart ?

 7. Myssigt med julpynt. Jag visste inte ens att det var första advent förräns pappa sa det igår. Först då fattade jag att det var så mkt folk på stan.

 8. Så kul med julkalendrar. Jag brukar inte ha någon men i år har jag fått en tekalender av min man. Bad honom gömma den igen, haha för att jag inte skulle smygöppna i förväg. Jag gillar ju te så det ska bli kul att testa.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: