Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Men fy så äckligt!

Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Tänker jag kring mat som: fåröga, hjärna, hjärta och annan inälvsmat. Det är helt enkelt inte min grej.

8 Comments

  1. Fåröga är en delikatess i några arabiska länder. Men mat som tittar på mig har jag svårt för. Däremot har jag ätit fårtestiklar i Marocko. Det var aningen ”känsloladdat” för min man kan jag säga;-)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: