Dark Mode Off / On
Högtider & födelsedagar

I väntan på första december.

Paketkalendern är från Stylemood!

Så är det en ynka natt till första december. Alla kalendrar är framplockade utom Williams som förhoppningsvis levereras idag av Airmee… Är dock skeptisk, igår skulle de komma fem i tio på kvällen. Tog med Skilla ut för kvällspinken och får sms att: Vi är tyvärr försenade… De skulle komma inom max en timme, så jag höll mig vaken…

Klockan 22:55 såg jag på leveransen att det stod 5 minuter och att: ”Vi är på väg till dig” Jag gjorde mig redo för att gå ut, får ytterligare ett sms om försening… Nu skulle det tar 30-40 minuter! På vad jag tycker är natten! Och vardagen när man ska till jobbet dagen efter!

Försökte somna, men gick inget vidare 23:30 får jag meddelande om att paketet skulle komma idag. Va fan?! Kunde de inte räknat ut den saken redan vid 22?

Jag hade sjukt svårt att somna efter detta, och kl 5:30 gick jag upp imorse för att fixa mig innan jag skulle skjutsa William till tågstationen. Han har nämligen rest till Stockholm med sin klass för att idag varit på Stockholms universitet, och imorgon KTH. Kul för honom i alla fall!

Men jag får se om hans kalender kommer idag, med tanke på gårdagen är jag skeptisk men kanske jag ska bli förvånad idag?

14 Comments

 1. Märkligt! Det har aldrig hänt mig att ett ”paket” kommer först nästa dag. Dessutom har budföretagen en tidsgräns här – klockan 22.
  Hoppas att William har det riktigt kul på Stockholms Universitet och KTH. Kul med övernattning i huvudstaden också.

 2. Alltså va? Har de ingen koll på sitt liv? tycker det var extremt dåligt att de inte kunde hålla bättre koll på sin leverans. Hoppas att kalendern kom som lovat idag. Förstår att det var svårt att somna. Hade nog inte heller kunnat det faktiskt.

 3. Sådant är så surt. Hade så med postnord oh det blev ett jäkla liv. Ofta har dom ett så tajt schema och räknar inte med förseningar som kan ske. Hoppas den kommer idag i alla fall och jag är nyfiken på att se vad du har fått i dina.

 4. Nämen fy vad drygt! 😒tråkigt Typiskt PostNord. Hoppas att adventskalendern kommer idag då 🙏🏻!
  Vad kul för William att åka till sth & besöka KTH.

 5. Vilket fraktbolag? Sådär var det för mig också en gång och det tog flera dagar sedan i slutändan. Det visade sig då att den sorterades fel hela tiden i slussen eller vad man kallar de så den bara skickades fram och tillbaka och hehe det var just Bellis kalender för förra året.

  Oh vad roligt utflykt för honom =D

 6. otur att det blev så sent att du tvingades vara vaken så sent. Dåligt av de att inte kunna säga vid 22 tiden att vi kommer med paketet imorgon. Hoppas du fick paketet igår så William har sin kalender.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: