Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Andra advent, och andra ljuset tänt. Hur ser din ljusstake ut?

Jag kör en bloggutmaning i december. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Den är faktiskt med en gris, men just i skrivande stund helt tom! Jag måste se till att ge den fyra ljus så vi i alla fall kan bränna två idag.

10 Comments

  1. Min adventsljusstake är gammal, ärvd från min farmor och från mitten av 1920talet när hon gifte sig med min farfar, en svart smidesljusstake.
    Finns bild på den i min blogg.
    Vet faktiskt inte varför Du inte har kunnat kommentera hos mig, jag har inte ändrat några inställningar varken nyligen eller tidigare. Skumt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: