Dark Mode Off / On
Adventskalender

Fjärde luckan – Stylemood, Ritulas & Glossybox.

I dagens luckor från: Glossybox, Stylemood och Ritulas var det följande produkter. En pepparkaksform med en ren, ljus med doften Sweet Jasmine och Clean it Zero.

12 Comments

  1. Visst luktade det ljuset gott? Fick öppnat mitt igår då vi kom hem. Roligt med lite annorlunda kakformar. Ska nog baka pepparkakor med barnbarnet på onsdag.

  2. Mysigt med lite paket på advent, jag ångrar mig nästan att jag inte köpte nån kalender i år, men barnen älskar att öppna sina. Så söt form, vi har på tok för många men borde rensa bland dem, och köpa några nya roliga, skall se om jag hittar en form som en hund till kidsen

  3. Bra saker du fick i lucka 4 ?. Doft ljus ?️ luktar så gott. Mm nu har du ingen återvändo att baka pepparkakor ?. Hoppas att det går bra.
    Pepparkaksformen på en ren. Den va fin.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️?

  4. vad fint du fick och vad roligt med egen kalender också, jag köpte mig ingen i år, har inte råd, de kostar ju trots allt mycket, men såklart väl värd det så.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: