Dark Mode Off / On
Adventskalender

Femte luckan – Stylemood, Ritulas & Glossybox.

Dagens luckor innehöll, en kruka från Stylemood, Showergel från Ritulas och serium från Glossybox.

Jag är jättenöjd! Showegelen luktar sjuktgott kan måste tilläggas.

9 Comments

  1. Vad bra att du är nöjd ?. Både showergel & serum går ju alltid åt. Å kruka kan du ställa en blomma i ???.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️?

  2. Jag själv fick badsalt från rituals. Jag kan inte själv använda den serien från rituals som du fick showergel i. Jag kan inte använda något med lavendel i då någon av mina mediciner reagerar på det. Jag blir som en zombie i kroppen. Fin kruka du fick.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: