Jag beslutade mig för att unna mig en julkalender i år. Det fick bli bloggaren Johannas företag Stylemood som jag valde ifrån. Jag har inte haft någon julkalender sedan barndomen men detta kändes rätt! Nu ser jag framemot 1 december när första paketet ska öppnas, det ska bli riktigt roligt!

12 kommentarer

  1. Roligt att du också köpt en adventskalender. Jag valde en annan alltså Rituals kalender. Jag ser också fram emot december då man får börja öppna och se vad den innehåller.

  2. Det är ändå lite kul med julkalender. Tycker jag. Förra året hade jsg en Te julkalender. Men i år vet jag inte om jag ska skaffa någon. Får se.

    Det skulle vara kul att se din nyinköpta julkalender 😊.

    Ta hand om dig❣️

  3. Så kul med en kalender. Ser ut som det skulle vara massa stora paket. Som vanligt blev det för många kalendrar för mig. Har fyra stycken… Sen har min man en. Kommer visa bild på alla lite senare.

  4. Åh så roligt att du visar upp kalender från mig/oss på StyleMood 🙂 Jag hoppas att du kommer bli supernöjd och nu närmar det sig, inte många veckor kvar till det är dags att börja öppna! :D<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: