Jag kör en bloggutmaning i december. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Ja du hur långt har jag kommit? Julsaker är framme, ingen gran ännu men det kommer. Funderingar på vad man ska handla för julklappar. Ungefär där är jag.

17 kommentarer

  1. Här är ljusstakar och stjärnor framme, tomtar och annat kommer fram till Lucia, så brukar jag göra.
    Jag har beställt en skinka på en speciell butik och i år har jag bakat lite också, vilket är inte så vanligt, eftersom jag sällan äter sånt.

  2. Det är alltid något ??.
    Jag har en julklapp ?att fixa. Jag tror att det bara är det. Dyker säkert upp något under dessa 2v ?.

    Hoppas att veckan starta bra?! Ta hand om dig och va rädd om dig❣️?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa