Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Adventskalender

Tionde luckan – Stylemood, Rituals & Glossybox.

Dagens luckor innehöll en ljushållare, shower form och en Hair mask.

Gillar verkligen alla dessa fullstora Rituals produkter, kommer liksom slippa handla sånt här på länge!

12 Comments

  1. Åh så kul!! Nästa år måste jag verkligen lägga undan till att köpa en kalender, så roligt och lyxigt att öppna varje dag ? Kul med stora produkter, rituals är ju så bra!

  2. ja i din kalender är det mer sådant. Alltid bra att ha tycker jag. Så kul med kalendrarna tycker jag, men missat att lägga ut flera dagar nu.

    1. Ja är väl för den kostade lite mer, men tycker din verkar varit jättebra med? Sett att andra visat antar att du fått samma? Sen kan du ju göra så att du samlar ihop och visar funkar ju det med ??

  3. Rituals har jag alltid gillat men Tyvär blir det inte sökt köp av det längre. Kul att ha det ❄️

  4. Så fin ljushållare du fick. Ritauls shower foam är så härliga och luktar så gott. Hårmasken har jag testat då jag fick den i en glossybox och tycker den verkligen är bra.

  5. Perfekt då man får sådant som man brukar använda och strl nästan är normalstrl då spar du ju in på det också. Bra produkter hela tiden tycker jag också.

  6. Ja, du får bra produkter i Rituals julkalendrar ? Nä, du kommer inte behöva handla något skönhetsprodukter på ett tag ?. Skit bra ju! ??

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.