Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vad har nyligen rört till sig hos dig?
  2. Omger du dig generellt med ordning eller oreda?
  3. Vilken röra äter du helst?
  4. Var förvarar du alla de där småsakerna som inte har en egentlig plats?
  5. Vad har du nyligen behövt reda ut?

Vad har nyligen rört till sig hos dig?
Att vara sjuk som jag varit denna vecka. Sjukdom rör till mycket.

Omger du dig generellt med ordning eller oreda?
Skulle säga ordning, blir stressad av stökigt hem.

Vilken röra äter du helst?
Det mesta, jag kan nog inte välja. Men gillar liksom när mat har mycket ”sås”.

Var förvarar du alla de där småsakerna som inte har en egentlig plats?
I små lådor. Glossybox brukar jag kanske främst använda mig av.

Vad har du nyligen behövt reda ut?
Var de My little pony jag fick av min kollega förra veckan.

13 kommentarer

  1. Sjukdom rör till mycket inte bara för en lärare utan även för elever som är sjuka. Och just nu verkar halva ”Skolsverige” vara sjuk har jag förstått.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa