Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Loppis & second hand

Att fynda en Huskvarna symaskin.

Imorse såg jag att en skänkte bort en Huskvarna symaskin på Marketplace på Facebook. Samt massa andra fina saker, jag slog till. De andra sakerna har jag dels behållit, gett till mamma och sedan fick Björn två glas för IPA. Men symaskinen var verkligen rena drömmen! Den kommer bli perfekt i mitt vardagsrum!

12 Comments

  1. Så fin! Hade en sådan där vi bodde innan, men gjorde av med den i flytten. Det ångrar jag. (Varför måste jag fylla i mina uppgifter varje gång nu? Fast jag kryssar i svara)

  2. Dom gamla symaskinerna är så fina som prydnad. Jag tror att mamma hade en sån när jag var liten eller om det var mormor som hade en. Gamla föremål är så fint att kombinera bland modern inredning. Vad roligt att Björn fick två ipa glas

  3. Vilka fynd du gör. De är så otroligt fina tycker jag. Jag har verkligen inte plats för några vackra saker hemma… Hade mest behövt rensa istället.

  4. WOW! och dregel, dregel! Den symaskinen är ju guld värt – i dubbel bemärkelse. Den är ju minst 100 år gammal, för det är ju en trampmaskin. Bra jobbat!

  5. Förstår att du slog till. Ibland så får man tag på saker man inte kan få tag på i vanliga affärer eller second hand. Det är ännu bättre då de skänker. Ibland ser jag att folk skänker saker men man ska hämta det hos dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: