Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fem en fredag

Fem en fredag v. 51: God jul.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. På vilket sätt kommer julen vara som den brukar?
  2. Hur kommer du spendera juldagarna?
  3. Vad är det godaste på julen?
  4. Vad önskar du dig för något?
  5. Är du en rimmare, eller inte?

På vilket sätt kommer julen vara som den brukar?
Det blir julmat, paket och familjetid tillsammans. Som alltid mer eller mindre.

Hur kommer du spendera juldagarna?
Julafton tillsammans med: William, Björn, min lillebror, Björns mamma och syster samt hans farmor. Annandagen så åker jag och min lillebror upp till Orsa, där ska vi träffa mamma och adoptivpappa samt min adoptivfarmor. Kommer jobba tisdag-torsdag nästa vecka, men då hemifrån.

Vad är det godaste på julen?
Jansson skulle jag säga.

Vad önskar du dig för något?
Att ha fina dagar. Känns som det är viktigast.

Är du en rimmare eller inte?
Nej inte alls. Jag sätter på etikett på paketen med: God jul önskar…

21 Comments

  1. Det låter som bra planer för juldagarna. Tyvärr är våra barnbarn sjuka så den lilla familjen kan inte komma i morgon vilket naturligtvis är en stor besvikelse men vad gör man…

    Önskar dig och de dina en God Jul!

  2. Jansson lagade jag bara till mig idag. Ingen annan i familjen vill ha den så jag får behålla den för mig själv. Vi fick en fin vit jul till min stora glädje. Orsa är säkert också vintervackert nu. God Jul

  3. Du verkar fira en riktigt fin och traditionell jul med familjen, precis så som det ska vara och som det alltid varit.
    Önskar dig en riktigt God Jul tillsammans med de du älskar:-)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa