Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Adventskalender

Tjugotredje luckan – Stylemood, Rituals & Glossybox.

I dagens luckor fick jag dessa produkter. Och fatet! Hur fint! Blev verkligen så himla glad. De andra två vet jag inte riktigt vad det är men det visar sig. Nu är det en lucka kvar att öppna i både Rituals och Stylemood kalendern, men i Glossybox får man en extra till.

12 Comments

  1. Hahaha! Visst är det roligt med överraskningar, alltså om man får nåt men inte vet vad det är. Då är det bara att googla:-)

  2. Såg bara bilden på fatet och kände direkt. Det vill jag ha. Så fint. Sen läste jag och du skrev ju detsamma. Älskar verkligen tårtfat på fot.

  3. Rituals är ett läppstift tror jag då det liknar ett jag hemma, Det andra har jag också fått i en glossybox men kan inte komma på vad det är såhär på rak arm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.