Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

Too good to go.

Igår passade jag på att handla i Too good to go appen igen. Det blev två påsar, en julpåse och en vanlig. Båda från Circle K, och det var verkligen massor av bra saker. Fikabröd, mackor, bars, jordnötsringar och ja vi var nöjda. När jag köper via denna app så brukar jag frysa in vissa saker, men annat får absolut ätas inom dagarna. Det sparas verkligen en hel del pengar och det passar mig väldigt bra.

14 Comments

  1. Har själv appen men aldrig handlat i den än. Däremot så ska jag försöka göra det inom en snar framtid. Perfekt att man kan köpa och sedan frysa ner.

  2. Kollade länken. Hade aldrig hört talas om Too good to go. Vilken smart idé. Har inte sett denna drive här omkring. Men Lidl och Willy:s kör ”gårdagens” varor till mycket reducerat pris inne i butiken. Men det är inte helt samma sak faktiskt.

  3. Den appen har jag inte hört om. Är ju bra att man kan handla via en app sötsaker. Så man har hemma sen när man har gäster hemma ?.

    God Fortsättning! Ta hand om dig och va rädd om dig❣️?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.