Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fem en fredag

Fem en fredag v. 52: Gott slut 2022.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad var det bästa med det här året?
 2. Vad ser du fram emot med ett nytt år?
 3. Gjorde du vad du tänkt under året?
 4. Hur avslutar du året 2022?
 5. Vad tar du med dig från 2022 in i 2023?

Vad var det bästa med det här året?
Sommaren helt klart, alla fina saker vi gjorde tillsammans i vår familj. När vi åkte på resor i cabben och besökte olika platser.

Sedan även att jag äntligen efter att ha sökt kursen sedan 2009, kommit in på Spädbarnspsykologi!

Vad ser du fram emot med ett nytt år?
En nystart, jag avger aldrig löften. Men i år ska jag läsa fler böcker, spara pengar och ta hand om mig mera. Jag kommer också börja sälja Me&I efter att ha varit köpare sedan 2006. Det ska bli riktigt kul!

Gjorde du vad du tänkt under året?
Jo så gott som, hade tänkt läsa fler böcker. Men blev i alla fall några.

Hur avslutar du året 2022?
Tillsammans med Björn och kanske någon mer. Vi får se helt enkelt.

Vad tar du med dig från 2022 in i 2023?
Att ge mig själv kärlek, jag vill sluta vara för snäll mot andra och sätta mig själv mer i första rum.

21 Comments

 1. Vi har svarat typ samma på fråga 5, det känns som att man behöver lita mer på sig själv och vara snäll mot sig själv! Andra bör inte vara i fokus när man försöker bara få sig själv att gå runt!

 2. det bästa med 2022 var sommaren. kände inte till märket Me&I. det låter spännande att bli återförsäljare. har också slutat med nyårslöften. men vissa saker har jag ändå tänkt mig. så spännande med kurs i spädbarnspsykologi

 3. Svaret på sista frågan är bra – vi behöver inte sluta vara snälla mot andra – men vi kan vara mindre stränga mot oss själva och det är aldrig fel att också sätta sig själv i första rummet. För om vi själva inte mår bra – hur ska vi då orka finnas till för andra.
  En stor kram till dig!

 4. Låter som ett bra löfte att vara mer snäll mot sig själv! Gott slut och Gott Nytt år, och tack för dina härliga bloggutmaningar hela året!
  Kram

 5. Japp, där sa du det! Ge dig själv kärlek, skäm bort dig själv och lyssna på dig själv! Det kan nästan vara ditt nyårslöftet tycker jag. Ett löfte som borde vara lätt att hålla tycker jag.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa