Dark Mode Off / On
Hemma hos mig Högtider & födelsedagar

Två julgrupper för 25 kr styck.

Igår när jag besökte Maxi så såg jag att de sålde ut julgrupper för 25 kr styck. Så jag köpte två, det mesta i dessa blommor kan man ju ha året runt. Jättefina krukor var det också! För mig kändes det som ett rejält fynd!

17 Comments

 1. Det kallar jag också för fynd, att fynda är bland det roligare jag vet. Blommor som blommor tänker jag, det har man ju året om. Krukorna är verkligen fina och blommorna också.

 2. Där gjorde du ett klipp,
  bara de fina krukorna är ju värda mer än så.
  Jag köper också reagrupper ibland, lökarna kan man gräva ner ute och de andra växterna hamnar i egna krukor.
  Önskar er ett fint avslut på 22 och fin start på 23.

 3. Där gjorde du helt klart ett fynd. Som du skriver kan man ha det mesta i dessa blommor året om. Hade nog också köpt de om jag hade sett dem på ica maxi här i uppsala.

 4. Absolut ett (två) riktiga fynd! Tycker de kan vara väldigt dyra ibland och köper därför sällan. Toppen att köpa billigare nu efter jul, särskilt eftersom krukorna går att återanvända, och som sagt funkar det ju att ha dem framme även nu. 🙂

 5. GOTT NYTT ÅR fina du<33 Ville skutta in häre innan dags för mig att jobba, få läsa igenom här senare =D… det lär du märka när, hur å var! Take care out there<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: