Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Surdagsdagen, berätta om en surdeg.

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

För mig är surdeg definitivt när man haft arbetskamrater som inte säger vad de tänker, utan talar i saker som: ”Det är bara jag som…” de där som gör kaffekoppar i diskhon till jobbets största problematik och sätter upp lappar med: ”din mamma jobbar inte här…” Jag avskyr sånt där! Om du stör dig på något som någon gör, säg det till personen det berör inte till hela gruppen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: