Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Är anfall är bästa försvar?

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Nej skulle jag spontant säga. Samtligt beror det ju på, skulle man bli attackerad av någon lär man ju försvara sig? Men annars? Tror det är bättre att tänka igenom saker innan man anfaller.

2 Comments

  1. Nej skulle jag säga. Vi jobbar med lågaffektivt bemötande och fungerar oftast väldigt bra. Men skulle någon angripa mig fysiskt så då är det väl klart att man försvarar sig…

  2. Säg som så: Om man ställt till det för sig och inte vill medge det, men vet precis att ”alla andra” vet att man gjort fel, då kan det vara klokt att anfalla. Då kanske man tar udden av utskällningen man får och förtjänar;-)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: