Dark Mode Off / On
Skilla vår mellanpudel

Älskade Skilla, min sorg & saknad – Inlägg från Facebook.

En vecka sedan du låg bredvid mig sist. Nu är det bara timmar kvar tills det gått en vecka sedan ditt liv här på jorden slocknade alldeles förtidigt.

Jag har aldrig någonsin i mitt liv upplevt att så många människor hört av sig, skrivit till mig eller visat mig sådan kärlek som dessa dagar. Människor som ber för mig, människor både är troende och de som inte tror. Människor som skriver att de gråtit, människor som uttrycker att: ”Du förtjänade inte det här…” Eller du var den sista som skulle behöva gå igenom detta… Nu är det nog för dig…” Människor som skänker mig tankar, som lyfter vilken underbar människa jag är.

Det är så fint, att ni bryr er om mig. Att jag lämnat något i era liv som är tillräckligt för att bry sig om mig i min sorg. Jag skulle vilja tacka er en och en, krama om er. För varje ord går rakt in i själen.

När jag känner för att ge upp, så tar jag till mig av er kärlek till mig i denna tid. Med all den kärlek ni ger måste jag gett er något som är fint nog för er kärlek. Tack till er! ????

Snart en vecka utan Skilla, dig jag gav all kärlek och du mig. Älskade, älskade Skilla! ????????????

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: