Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
My little pony

My little pony – Grooming Parlour, Seashell, Baby Lemondrop, Tickle, Baby applejack & Mommy Apple Delight.

Jag hämtade hem ett gäng med ponys som min mamma och adoptivpappa hämtat åt mig. Så himla fina! Älskar när jag fyndar My little pony!

3 Comments

  1. Mina äldsta tjejer lekte mycket med det då dom var små. Ni är ju i ungefär samma ålder, så kanske naturligt att samla på dom nu. Tycker dom är så söta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.