Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Frivilligt barnfri, vad är din tanke om det?

Jag kör en bloggutmaning i maj. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Ett val jag anser att andra ska sluta ifrågasätta. Vet många frivilligt barnlösa som blir eller blivit dumförklarade, valet att inte skaffa barn ska INTE ifrågasättas.

6 Comments

  1. Jag håller med dej, det är var och ens ensak att få bestämma hur de vill leva sitt liv och ingen ska lägga sej i vad en väljer!

  2. Jag tycker samma sak. Att vilja ha barn eller inte är ett högst personligt val som ingen ska lägga sig i. Tycker folk har alldeles för mycket åsikter om saker som de inte har med att göra.

  3. Bra där! Jag är frivilligt barnfri då jag ansett att det innebär ansvar att ha barn, inte bara ett nöje på några minuter. Och man man inte är villig att ta det ansvaret under 18 år, är det bättre för alla inblandade att inte skaffa barn. Enligt mig alltså.

  4. Jag har vldigt svrt att frsta att man frivilligt avstr att skaffa barn. Jag dmer ingen men rent generellt kan jag knna sorg nar fina manniskr inte vljer att fora sina fina gener vidare. Manga kramar till dig efter den sorgliga olyckan. Jag vet hur det kanns att mista ett alskat husdjur.Sjalv backade jag over min alskade katt och jag var helt forkrossad under lang tid efter.????

  5. Att skaffa barn eller inte är en mänsklig rättighet att få välja. Därför måste kvinnan få bestämma över sin egna kropp

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: