Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Bloggutmaning 31 dagar i maj, 2023.

Ny månad, nytt år och en ny daglig utmaning. Jag känner mig hedrad att ni är så många som deltar varje dag år ut och år in. Just du som liksom blivit veteran här, eller du som deltagit några gånger. Även du som deltar för första gången, det är jätteroligt! Utmaningen är och förblir för dina villkor och det är viktigt för att det ska vara roligt. Kom ihåg att du ska länka till utmaningen i dina inlägg så fler hittar hit.

 1. Budapestbakelsens dag, blir det någon bakelse?
 2. Internationella astmadagen, berätta om din erfarenhet av astma.
 3. Berätta om din blogghistoria.
 4. En nyhet…
 5. Månen, solen och stjärnorna är…
 6. Regnbågsfamiljers dag, berätta om din erfarenhet av regnbågsfamiljer.
 7. Horoskop är något som jag…
 8. Varför vet jag det här???
 9. Något som luktade konstigt…
 10. Mitt boende…
 11. En dag på…
 12. Dagbokens dag, berätta om en dina känslor för dagböcker.
 13. Tunnbrödets dag, vad har du i ditt tunnbröd.
 14. Det här fixar vi…
 15. Arbetslöshetens dag, berätta om din erfarenhet av arbetslöshet.
 16. Varför gjorde jag detta?
 17. Kristi himmelsfärdsdag, hur spenderar du en ledig dag.
 18. Vilka kort har du?
 19. Skyddsänglar är något som…
 20. Om jag måste välja…
 21. Tror du på magkänslan?
 22. När jag var liten så brukade jag…
 23. Jag hade rätt!
 24. En känsla som stämde…
 25. Internationella sköldkörteldagen, vad kan du om sköldkörteln?
 26. Ofrivilligt barnlösas dag, vad är dina tankar om detta?
 27. Frivilligt barnfri, vad är din tanke om det?
 28. Jag hade fel!
 29. Att stå upp för sig själv…
 30. Att erkänna sina misstag är…
 31. Ta ingen skit…

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

15 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa