Dark Mode Off / On
Specialpedagog

Konferens & Hotell C – Stockholm

Jag sov alltså i Stockholm måndag till tisdag. Det blev onekligen en snabbvisit där jag kom till hotellet strax efter 20:00, somnade vid 23:00 och gick upp vid 07:00. Åt lite frukost i väntan på att vår konferens/utbildningsdag för oss specialpedagoger/speciallärare skulle börja. Det var en jättetrevlig utbildning och så himla roligt efteråt! Lärorikt och onekligen perfekt för mig att utvecklas på.

Hotell C där vi både hade konferens och där jag bodde var jättefint, härlig personal och superbra att det var så centralt. Kan verkligen rekommendera stället, frukosten var också jättegod samt lunchen och fikat.

4 Comments

  1. Åååh nästa gång få du vara längre, om det blir anslutning vid en helg =)… då kan jag visa stan och ta med några smultronställen, om du vill förstås! Ha det super gottis, kramar<3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: