Dark Mode Off / On
Hemma hos mig Loppis & second hand

Partylite för 200 kr.

Förra lördagen var jag till Borlänge och hämtade upp en stor Julaväska fylld med ljuslyktor från Partylite! 200 kr fick jag betala för allt! Så himla mycket fint! Älskar Partylite!

9 Comments

  1. Oj! Det var ett bra pris för så mycket ljus ????????. Nu kommer du inte behöva köpa ljus eller ljus hållare på bra länge ????. Det är ju bra. Spara pengar.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️????

  2. Så mycket du fick för 200kr. Visst är det härligt när man kan fynda saker man tycker om till ett mindre pris än om man skulle köpa det nytt. Det är ju inne att köpa saker i second hand. Jag minns när jag var lite då var det ju tabu att köpa något begagnat. Jag fyndade ju fyra böcker sist men det vet du ju om.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: