Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Sommaren i city. Berätta om en sommar i en stad.

Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Det får bli när jag och familjen var till Stockholm för några år sedan. Vi åt god mat, gick i Gamla Stan. Bodde på hotell och besökte Gröna Lund. Det var verkligen hur trevligt som helst.

2 Comments

  1. Stockholm är en av världens finaste sommarstäder enligt mig. Den bjuder ju på allt, vatten ”på landet ställen” mitt i stan, Gamla Stan, Vasastan, Djurgården, Skansen med mera med mera.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: