Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Sommar och sol! Berätta om en riktigt solig sommar.

Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Sommaren 2018 som är storslaget den bästa sommaren hittills. Vilken värme och vilken sol! Så mycket bad och härliga minnen.

1 Comment

  1. En bra sommar är nog bara att kunna sitta på gräsmattan och iaktta när hundarna njuter nu när de är så varmt och skönt i solen, se hur Titti rullar runt på gräsmattan för att sedan ligga och sola ???? Ta mysiga kvällspromenader med dom och slippa ta på sig alla jobbiga äckliga vinterkläder xD

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: