Dark Mode Off / On
Författarens egna ord. Lizzla vår mellanpudel

En trevlig kväll.

Vilket underbart väder vi har. Jag har varit ute och gått med Lizzla en sväng då hon haft svårt att komma till ro. Vi gick ner på stan och miljötränade tills Björn kom dit. Jag gick då in till Falan Gallerian och Systembolaget där jag köpte lite Prosecco. Tog med den flaskan hem till min kollega, så vi drack lite gott och åt sallad på hennes uteplats.

Det är jättekul att jag lärt känna Charlotte som hon heter. Verkligen en person som jag blivit vän med snabbt och det känns verkligen jättefint måste jag säga. Jag känner att vi kan prata om det allt.

Nu är det helg, och det är jätteskönt. Det får bli en lugn och skön helg hoppas jag. Igår tog jag årets första dopp i dammen i Kniva och det hoppas jag att det ska bli mer av.

9 Comments

  1. Låter som en härlig ”AW” en fredag. Å visst är vädret en dröm. Hoppas det fortsätter ett bra tag. Och det får gärna regna, bara det sker under nätterna;-)

  2. Så mysigt och så viktigt att få träffa vänner, speciellt så lättsamt som det verkar ha blivit. Lugn helg vet jag inte om det kommer bli här. Fullt upp

  3. Härligt att du hittat en kollega som du kan prata om allt med. Jag själv har aldrig smakat Prosecco någon gång. Här är det varmt men har inte ännu badat i år. Hoppas du får en bra lördag!

  4. Åh vad bra att ni miljöbränsle. Så himla viktigt. Det borde jag gjort med min hund när hon var valp mera.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: