Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Ingen vill veta var du köpt din tröja, berätta om ett onödigt köp.

Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Onödigt köp vad kan då det vara? Längesedan jag köpte något onödigt. Men jag tror kanske det varit något klädesplagg jag aldrig använt. Tyvärr är det lätt ibland att man köper något man inte borde.

5 Comments

  1. Jag vet att jag också har gjort något onödigt köp någongång, säkert ett plagg där också eller dylikt ????

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: