Vilken mat tar dig omedelbart tillbaka till barndomen när du äter den?

Mat, då får det blir glödstekt sill, med tuttull (tunnbröd), löksås och potatis! Så himla gott!

3 kommentarer

  1. Vilket roligt ”smeknamn” för tunnbröd. Älskar tuttull:-) Rätten som helhet däremot är jag mera skeptisk till. Sill och strömming är inte några av mina favon.

  2. Min mamma brukade göra en maträtt som hon kallade för farfars spaghetti, receptet minns jag tyvärr inte 🙁 Synd eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa