Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Dina färger var blå, berätta om en god öl!

Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Jag tycker det är godast med öl som är lite dyrare. Men jag gillar ölen med Herman Hedning från Västerås.

4 Comments

  1. Jag gillar Mariestads 🙂 Tur, eftersom den inte är så dyr. Den ”dyraste” jag brukar köpa är typ Kilkenny, haha, är en stor ölkonsument så det är tur för plånboken att jag inte har så dyr smak.

  2. Det är kul med alla lokala små bryggerier, jag brukar köpa lokal öl om jag ser några även om de kostar mer. Jag tycker det varierar vilken jag rycker bäst om, men just nu är jag fast för en italiensk öl, Birra Moretti!

  3. Har precis varit på besök i dina hemtrakter och smakat ett antal lokala ölsorter. Dala ljus lager från Dala bryggeri blev en favorit.
    Den första öl jag drack i mina ungdoms dagar var Pripps Blå som man på den tiden kunde köpa som mellanöl i vanliga butiker.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: