Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

För högt upp i luften där svalorna bor, berätta om svalor.

Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Svalor är verkligen så fina. Jag älskar när dessa små fåglar som lägger sina ungar nära husen. Det är så mysigt att se hur dessa fåglar flyger ut och in..

4 Comments

  1. Jag minns i min hemby, där fick jag hämta mjölk hos bonden.. svalorna flög runt där och kvittrade sin vackra melodi.. nostalgi för mig 🙂 Ger mig så många minnen. Kram <3

  2. Svalor är ju perfekta ”väderappar” också: Flyger dom högt i luften blir det fint väder. Flyger dom nära marken regnar det dagen efter. Set stämmer varje gång faktiskt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa