Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Jalla! Jalla! Då var det bråttom!

Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under kommentarerna. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Bråttom ja när har jag haft det? Tänker spontant att det var för tjugo år sedan när bussen inte kom till hållplatsen och jag skulle till Stockholm med en kompis. Jag sprang och insåg att jag förmodligen inte skulle hinna. Hade sådan tur att jag träffade på några som höll på att gräva upp en gata såg som såg min panik när jag frågade om tiden. En av männen bad mig hoppa in i hans bil och jag fick skjuta till tågstationen. Glömmer aldrig den saken!

4 Comments

  1. Så fint av honom att hjälpa till. Att missa bussen, eller när bussen inte dyker upp kan verkligen göra en så stressad.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: