Igår blev jag och Björn samt Lizzla bjudna på middag. Det var hemma hos Lizzlas bror Ior och hans matte och husse. Som dessa två sötnosar lekte. De sprang runt, åt, brottades, jagade varandra och busade i massor. Så otroligt fint att få vara med och se Lizzlas bror så här och kul för dem båda. Det blir verkligen speciellt när de får leka med varandra det märks verkligen.

Middagen vi åt var jättegod, och nu har vi bokat in nästa tillfälle att ses i början på augusti. Vi gick ju även valpkursen tillsamman så det är verkligen jättekul att lärt känna dem.

Jag tog foton men de blev inte så bra tyvärr. Men det är okej, jag har lite filmer istället och de blev bättre på sötnosarna!

14 kommentarer

  1. Så himla mysigt att se valpsyskonen leka och trivas tillsammans. Så roligt att ni lärde känna paret som äger Lizzlas bror så att ni kan träffas och umgås.

  2. Vad kul att Lizzla (och Ior!) får chans att ses! Att ni dessutom kommer bra överens med hans matte och husse är en mycket bra bonus så ni ses fler gånger. ????
    Och det där busandet går att se på bilderna. ????

  3. Så härligt att bli bjuden på middag och att Lizzla kunde leka med sin bror Ior. Kan tänka mig att det kan vara svårt att ta bra kort då båda är svarta. Då är det ju bra att du har videor som blev bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa