Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Akvarium Lizzla vår mellanpudel

Västerås och en räka.

Igår tog jag och Björn, samt Lizzla en tur till Västerås. Vi åkte på småvägar och fick uppleva olika platser i både Dalarna och Västmanland som har tidigare inte varit på. Det är alltid lika kul att åka runt med cabben och kika. I Västerås gick vi på stan en stund, och sedan åkte vi till Erikslund där det blev EKO & PMU, vi åt mat på KFC efter det. Vi var också till Zoobutiken där men de hade inte det jag sökte, så vi åkte till Zoo.se på Hälla. Där köpte jag en räkkompis till den räkan jag har hemma.

Tanken var att köpa en mosaikgurami (fisk) till min ensamma men då bilden jag tagit inte var tillräckligt bra så fick jag inte köpa någon. Jag misstänkte hona, och hemma så fick jag veta att så var fallet. Så ingen gurami ännu men hoppas på att få tag på en snart.

Lizzla var verkligen hur duktig som helst igår, både i bilen och på platserna vi besökte. Hon går så bra runt där hon är, älskade lilla gumman!

12 Comments

  1. Kul att ni besökte Västerås ????. Tur att du inte köpte en fisk då. Så bra att Lizzla skötte sig bra. Då kan det bli mer bilturer ????.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️????

  2. Det var längesen jag var i Västerås. Jag tycker också om att ta småvägar och få se nya platser. Så härligt att Lizzla är så duktig<3 Hoppas att det löser sig med fisken.

  3. Vad härligt att ni tog er en tur ut och kolla lite kul att upptäcka platser man man inte varit på förut 🙂 låter som ni hade en mysig dag med en tur på stan och sedan lite mat 🙂

  4. Alltid kul med en liten roadtrip. Vi var ju ute på en lite längre för någon vecka sen där jag fick äran att träffa dig 🙂 Men ibland behöver man inte åka så långt för det ska bli bra heller. Lizzla är ju så fin. Vilken hund alltså.

  5. Alltid kul att åka och upptäcka platser man inte varit på. Roligt med nya miljöer och kan tänka att hunden gillar det med 🙂 ????

  6. Har alltid älskat att köra runt utan mål. Finns ju så många ställen att upptäcka bara man tar bakvägen och inte de stora vägarna

  7. Vad mysigt med en tur och hinna kika runt på småvägar, det är frihet det och att få njuta av vårt vackra land. Tyckte det var mysigt när vi var iväg nu med att åka på mindre vägar en bit just för att se fina landskap. EKO brukar ha mycket kul ju

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa