Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Papphammar, funkar alltid humor?

Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under kommentarerna. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Humor är svårt jag tar gärna till humor. Men märker ganska snabbt när folk inte fattar. Jag är en ganska humoristisk person och älskar att skratta. Det medför ofta någon tryckt stämning i fel grupp av människor.

Jag avskyr när man sitter i ett sammanhang där ingenting är roligt. Blir obekväm av det och tappar helt min livsglädje.

5 Comments

  1. Min man brukade säga” ”Humour doesn’t travel”. Håller med honom där. För det är absolut inte säker att du tycker som jag och vice versa när det gäller humor.

  2. Min humor kan vara ganska knasig och ibland förstår inte de runt omkring mej, så när jag skojar med människor som inte känner mej så där jättebra, brukar jag tillägga efter en stund att jag skojade, det förtar ju skämtet men jag skojar utan att tänka mej för det slinker liksom bara ut ur min mun. Humorbefriade människor är svåra att umgås med, de behöver inte ha samma sorts humor, men humor måste de ha.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: