Dark Mode Off / On
Akvarium Fika & måltider Lizzla vår mellanpudel

Lunch i Hedemora, och en mosaikgurami & två dalmatinermolly.

Idag åkte vi till Hedemora med cabben. Vi åt lunch tillsammans med Björns mamma, hennes karl och Björns farmor. Jag och Björn tog varsin räksallad som var så sjuktgod!

Jag kikade in på både Erikshjälpen och Röda korset, men där hittade jag inget särskilt. Köpte fyra tidningar till Björn bara.

Efter det åkte vi till Krylbo för att kolla in på deras zoo. Där köpte jag en Mosaikgurami och två dalmatinermolly. Jättefina fiskar verkligen. Lizzla fick lite torkade korvar därifrån, och vi åkte sedan till Skäve och tittade på grisarna. Efter det åkte vi till Björns farmor och drack kaffe.

Hemma så blev min mosaikgurami inte alls glad över sin nya kompis. Hon guramin är ganska bitchig av sig och jagade runt hanen ett bra tag tills hon gav sig. Nu verkar de funka bättre tillsammans, tur det!

10 Comments

  1. En räksallad kan aldrig bli fel, så gott med räkor ju och är en perfekt sommarmat. Kul med nya fiskar, vi behöver er köpa lite nytt här med egentligen men får bli efter semestern tror jag.

  2. Vilken trevlig dag du haft. Så gott det låter med räksallad. Nu blev jag sugen, haha. Stackars hanen som fick ett sådant välkomnande. Vi hade fiskar för några år sedan. Mest scalarer och så hade vi en mal som blev riktigt stor.

  3. Härligt att kunna åka med cabben nu när det är bättre väder. Så kul med nya fiskar. Tur att hon gav sig tillslut. Här har vädret varit konstigt men idag är det härligt.

  4. Synd att det inte blev mer än tidningar men utflykter är alltid bra oavsett 🙂

    Myssigt med fiskar 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: