Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Trollsommar, en riktig trollskog!

Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under kommentarerna. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Trollskog får mig att tänka på skogar där det liksom är mörkt på ett sagolikt sätt. Oftast är det mer trollskog tidig morgon eller senare kväll. Jag brukar få massa tankar om att det är sagoväsen runt mig då. Jag har mycket fantasi så beror helt klart på den saken, jag bygger upp böcker i mitt huvud.

5 Comments

  1. Håller med om att skogen när den är just sådär så att man tänker på den som en trollskog – då känner man magin väldigt nära. Din bild idag påminner mig om att jag gärna vill ha ett akvarium 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: