Dark Mode Off / On
Lizzla vår mellanpudel Skilla vår mellanpudel

Vaken i sommarens gryning.

Har sovit oroligt, hade först svårt att somna och sedan har jag vaknat om och om igen. Så här ligger jag i gryningen och hör fågelkvitter.

Idag är det måndag, och något för dagen är ännu inte fastställt. Dagen får bli vad den blir. Antar att regn är vad vi får just nu! Den lovade sommaren likt 2018, var verkligen inte sann. Så trist, hade velat bada med Lizzla mera som den valp hon är.

I fredags provade hon SUP för första gången. Självklart hade hon flytväst och när hon gick lite för långt ut på kanten föll hon i. Men annars verkade hon gilla saken. Hon är så cool, 21 veckor och tar livet med ro. Bryr sig inte om andra hundar fastän de skäller ut henne, hon bara går coolt förbi. Eller lägger sig till rätta och sover när vi befinner oss på olika platser. Lilla gumman, varje dag är jag tacksam att du finns! Självklart saknar jag din storasyster Skilla, och traumat att förlora henne i en bilolycka får jag alltid leva med. Men tacksam över dig Lizzla är jag, så oerhört tacksam!

6 Comments

  1. Min garmin visar hur stressad osv jag är, och nu är energinivån väldigt låg och har varit ett tag. Vet inte hur jag ska få upp den. Då jag slutade jobbat har jag bara slappat här hemma. Ingen större lust att göra något. Blir nog en bättre dag i morgon.

  2. Nej, den här sommaren är visserligen helt fantastisk, men är inte i klass med den vi hade 2018. Nu har Stockholm med omnejd dragit en vinstlott den här sommaren. Mycket litet regn och nästan aldrig förre klockan 17.

  3. vad mysigt att hon får testa olika saker som liten valp ???? här öser regnet ner och kommer säkert göra hela veckan ????

  4. Ja det där att det skulle bli som 2018 var ju ett skämt. Jag kan ibland vakna tidigt och jag är den att har jag vaknat kan jag inte somna om. Här ska vi få regn idag. Så kul att Lizzla tar livet med ro.

  5. Så underbart ❤ Så glad att Lizzla kan ge dig en massa solsken osv nu ???? Hon är verkligen så söt kraaam

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: