Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Dagens WordPressfråga #43

Om du vann två gratis flygbiljetter, vart skulle du åka?

Jag skulle sälja båda biljetterna och istället använda pengarna till något som tilltalar mig mer än resande. Jag flyger inte, men kan absolut bila till ställen. Samtidigt är jag mer intresserad av annat än resande.

7 Comments

  1. Jag & min sambo skulle åka till antingen Kreta, Maldiverna eller Island.
    Men jag skulle åxå vilja bila ner igenom Europa. Å se var jag hamnar. Inte ha något slut mål.
    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️????

  2. Varför flyger du inte? Är du flygrädd? Många destinationer kan man iofs åka bil till, men Asien, USA, Afrika flyger man ju till. Men om du inte är intresserad av att resa så är det ju hypotetiskt;-)

  3. Mmmm om jag skulle ha vunnit 2 flygresor så skulle jag åkt och hälsat på mina vänner som bor i olika länder =)… ena använda till att besöka 2 i Australien m. familjen och den andra i Asien, närmare bestämt Shanghai! ha en fin söndag tjejen!
    Kraaaamar<3

  4. Har flugit en gång i mitt liv till Turkiet, den resan var inte värd pengarna tycker jag de pengarna hade jag kunnat satsat på ett staket runt gården istället.. Har svettats ute på åkrar som barn och vuxen så betala för att svettas? Jag har haft fyra semestrar i hela mitt liv, som djurägare är det svårt att komma hemifrån.. Så mina biljetter skulle säljas billigt till en ressugen kompis, har jag vunnit dem förlorar jag heller inget ????

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: