Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Alla vi barn i Bullerbyn, att växa upp på landet…

Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under kommentarerna. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Orsa skulle ju räknas som landet. Men jag bodde mitt i byn så var väl aldrig riktigt landsbygd på det sättet. Dock skulle jag älskar att bo på landet idag. Jag är också glad för alla helger jag spenderade hos mormor och morfar i Maggås. Det måste ju ändå räknas som landet!

2 Comments

  1. Vilken söt tjej med hunden där? Är det Lizzla?
    Är också uppväxt på landet och ”flydde” därifrån när jag var 17. Jag behöver en storstad på max 16 kilometers avstånd;-)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: