Hur skulle du utforma framtidens stad?

I framtidens stad så önskar jag att det finns snabba vägar att ta sig fram på. Dessa proppar man gillar att bygga nu tror jag definitivt inte är hållbart åt något håll.

Skulle även önska att städer byggde upp rivna stadsdelar igen. Ta del av gamla fotografier för att återskapa gammal vacker arkitektur! Tänk så fint med fler sekelskiftetshus än betongdjungel överallt.

2 kommentarer

  1. Lite antikens grekland på något vis, det är så fint och välbevarat. Men jag älskar också gamalt och välbevarat. Oskarshamn har en gata som är typ som gamla stan i Stockholm. Den heter Besväret det är så fint där

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa