Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Terminator, en framtid med robotar…

Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under kommentarerna. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Nog kändes det långsökt med robotar bara där ett tiotal år sedan, men nu är det ju något vi har runt oss mer eller mindre. Google-home, SIRI, dammsugare och gräsklippare. Robotar, som sköter våra jobb och tänker åt oss. Samlar in data och vet saker, lite läskigt på ett sätt. Den där science fiction men trodde var omöjlig, är idag verkligheten.

5 Comments

  1. Jag tänker direkt på typ star trek och den typen av serier då dom pratade utan telefoner. Där har vi varit ett par år. Tänk om någon satt hemma med sin fasta telefon idag. Då hade man tyckt att den personen var konstig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: