Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Harry Potter, vad är magi?

Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under kommentarerna. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Magi för mig kan vara på våren när knoppar slår ut, och träden går i grönt. Eller på hösten när löven byter färg innan vi går in i fulhöst. Magi kan vara på julafton när ett barn öppnar paket och ögonen lyser av lycka.

4 Comments

  1. Full pott i saker vi tycker lika. ???? Magi är det där lilla som gör något i en, oavsett tillfälle. Just nu har vi fantastiskt väder där solen lyser upp alla färger i träden som i alla fall gör mig väldigt glad.

  2. Magi är nog inte samma sak som ”magic” på engelska. Jag menar en magician är en trollkarl som Harry Potter & Co., men magi på svenska kan ju betyda allt sånt som nu nämner.

  3. För mig är magi det som får en må bra. Saker som oväntat händer i livet som får en att vara tacksam att man lever och som får en att kämpa vidare fast man ibland kan få motgångar.

  4. Magi för mig är hur naturen kan forma sig. Att himlen kan blir så fin, att dagg kan ligga så fin ute på gärden, att löv kan ändra färg så fint ????, att kroppen är så fantastisk med alla olika sinnen & hur den formar sig.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: